Strigăt de ajutor pentru o şansă la viaţă

0

Un bărbat de 37 de ani din comuna Hudești, județul Botoșani, a primit în urmă cu un an un diagnostic crunt, scleroză laterală amiotrofică (SLA).

În urma acestei boli, care a început cu niște simple amorțeli la mâini, Constantin Saviuc a ajuns să nu-și poată mișca mâinile și nici să vorbească, tatăl și sora sa fiind cei care-l ajută să se descurce.

Din fericire, bărbatul are o șansă să revină la o viață normală. Însă, pentru asta este nevoie de o sumă de bani ce depăşesc posibilităţile financiare ale familiei, respectiv 35.000 de euro. De această sumă are nevoie Constantin Saviuc pentru a se putea opera la o clinică din Turcia. Operația va avea loc pe 24 mai.

Nicușor Imbir, cunoscut în zonă pentru implicarea sa în a ajuta oamenii, a făcut apel către toți oamenii cu suflet mare să întindă o mană de ajutor, mai ales acum, în preajma Sărbătorilor Pascale.

„Este nevoie de 35.000 de euro pentru operația din Turcia, până acum s-au strâns 16.000 de euro. Dacă ne unim în continuare cu toți și punem deoparte din tot ce vom cheltui pentru sărbătoarea Paștelui 50 lei și mână de la mână vom salva un suflet ! Imaginați-vă speranța lui de a fi salvat!”, a spus Nicușor Imbir.

Comunitatea din zonă s-a mobilizat, astfel că proprietarii magazinelor din Baranca și Hudești au pus câte un bol pentru toți cei care intră în magazin și care vor să doneze.

Toți cei care vor să facă un bine în Săptămâna Patimilor, pot dona la conturile Saviuc Constantin RO02 RNCB 0237 0243 6477 0001 RNCBROBU LEI

Saviuc Constantin RO45 RNCB 0237 0243 6477 0003 RNCBROBU EURO.

 

 

Deja ai votat!