Sute de locuri de muncă vacante în județ

Botoşănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au în această săptămână la dispoziţie peste 800 de slujbe. Astfel, potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 838 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt ofere atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Primăria municipiului Botoșani angajează consilier administrație publică. Pentru această slujbă, cei interesați trebuie să aibă studii superioare în domeniul inginerie civilă, științe administrative sau drept. Salariul oferit este de 2.717 lei.

Şi primăria comunei Mihălăşeni caută consilier administrație publică debutant, compartimentul de agricultură și cadastru. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 12 mai, iar interviul pe 17 mai.

Printre ofertele de muncă se află și cele dedicate persoanelor cu studii medii, cum ar fi bucătar, pizzar, frizer, vânzător sau cameristă hotel.

Lista locurilor de munca

Deja ai votat!