APIA le cere fermierilor să respecte programările pentru depunerea cererilor unice

0

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Botoșani transmite fermierilor care dețin suprafețe de teren mai mari de 50 ha, că au obligația de a respecta programările făcute pentru depunerea cererii unice de plată, conform invitațiilor transmise.

„Pentru a se utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea cererilor în campania 2021 și în vederea încadrării în termenul limită de depunere, 17 mai 2021, fermierii care nu au depus cereri unice de plată până la această dată, sunt rugați să solicite reprogramare”, au transmis reprezentanții APIA.

De asemenea, „completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amănunțită a utilizării aplicației se găsește în ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat la butonul Asistență.
Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, inclusiv hărțile și listele cu UAT eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar și ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la Centrele APIA și pe site-ul Agenției: www.apia.org.ro”, se arată în comunicatul de presă.

Deja ai votat!