Moarte cumplită în faţa casei (video)

O femeie, în vârstă de 61 ani, din localitatea Lunca, comuna Vârfu Câmpului, a avut parte de o moarte cumplită în această seară, chiar în faţa casei sale. Acesta a fost lovită de o maşină în timp ce se deplasa pe marginea drumului naţional 29C. Autoturismul, un Opel Zafira, era condus de un tânăr de 24 de ani.

Femeia avea o fiică la câteva case distanţă, însă locuia singură. În această seară femeia a ieşit pentru a merge la o fânână şi a traversat strada în fugă, fără să se asigure. „A apărut brusc în faţa maşinii. Nu am văzut-o decât în ultimul moment. Am tras de volan dreapta, dar nu am mai putut evita. Îmi venea o maşină din faţă şi nu am văzut-o decât în ultima clipă”, a declarat şoferul.

În urma unui apel la 112 la faţa locului a ajuns echipajul cu medic al SMURD si o ambulanţă de la Dorohoi, însă cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul. Impactul a fost unul extrem de violent, unul din picioarele victimei fiind pur și simplu secționat, iar obiecte vestimentare și elemente de caroserie fiind împrăștiate pe zeci de metri. “La faţa locului a fost găsită o pacientă de sex feminin, ce prezenta traumatisme importante la nivel cranian, incompatibile cu viaţa, cu amputaţie totală de membru inferior. Din păcate s-a constatat decesul”, a declarat un cadru medical din cadrul UPU SMURD. Şoferul a primit şi el îngrijiri medicale, suferind traumatisme la o mână.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

La faţa locului a ajuns mai multe echipaje de poliţie, fiind imediat demerată o anchetă. “Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Delia neniscu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!