Proiect privind Nova Apaserv retras de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local (video)

0

Consilierii locali s-au întrunit astăzi în şedinţă de Consiuliu Local. Viceprimarul Liviu Toma, în calitate de reprezentant al Consiliului Local în Adunarea Generală a Acţionarilor la Nova Apaserv a retras de pe ordinea de zi proiectul privind societatea.

„În data de 14.04. 2021 Consiliul de Administraţie de la Nova a anunţat prin adresă oficială Primăria Botoşani legat de convocarea AGA pentru data de 13.05.2021, ocazie cu care a făcut cunoscută şi ordinea de zi. Din păcate, după diferite demersuri pe care le-am făcut în ultimele două săptămâni pentru a obţine materialele care urmează a fi analizate şi verificate în vederea mandatării reprezentanţilor Consiliului Local în AGA pentru aborbarea punctelor de pe ordinea de zi noul CA provizoriu nu a mai transmis nici un document, astfel încât proiectul să fie retras şi amânat pentru următoarea şedinţă a Consiliului Local”, a declarat Liviu Toma.

Acesta a adăugat că, deşi acţionar majoritar al operatorului de apă este Consiliul Judeţean, ar trebui acordată importanţă tuturor UAT-urilor membre în acţionariat.

Deja ai votat!