Punguţa cu doi bani la Teatrul Vasilache

În acest sfârșit de săptămână, respectiv în zilele de joi, 29 aprilie și vineri 30 aprilie, de ora 18:00, dar şi sâmbătă 1 mai, de la ora 11:00 Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” va prezenta „Punguța cu doi bani” – un spectacol dedicat celor mici.
Regia artistică este realizată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei Moraru. Din distribuţie fac parte actorii Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Adelina Cojocariu, Marius Rusu, Florin Iftode.
Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.
Biletele, care costă 12 lei, sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea  se face cu o oră înaintea începerii spectacolului. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.
„Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!
Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale”, transmit reprezentanţii teatrului.
Deja ai votat!