Camera de Comerţ cere sprijin pentru soluţii de redresare economică

Valeriu Iftime, Președintele Camerei de Comerţ și Industrie (CCI) Botoşani, a avut miercuri, o întâlnire de lucru cu deputatul Costel Şoptică, președintele organizației PNL Botoşani. Ca urmare a discuțiilor purtate reprezentanţii CCI au cerut şi sprijinul mediului de afaceri din județ pentru identificarea de soluții concrete de redresare economică. Acestea vor fi aduse la cunoștința decidenților și sprijinite de tot spectrul politic din România.

De asemenea, Sistemul Camerelor de Comerț din România solicitată sprijinul decidenților politici pentru crearea și administrarea unei platforme informatice, la nivel național, care să interconecteze datele gestionate de instituțiile cu rol esențial în viața economică. Aceste date vor fi folosite pentru elaborarea de analize economice pe domenii de activitate, bazate pe informații reale și de actualitate, în vederea atragerii de investitori în zonele mai puțin dezvoltate.

„CCI Botoșani își reafirmă dorința și deschiderea spre dialog constructiv cu reprezentanții tuturor partidelor politice, în beneficiul mediului de afaceri din județul Botoșani, astfel încât oamenii de afaceri să poată participa activ la inițiativele legislative menite a veni în sprijinul mediului economic”, transmit reprezentanții CCI Botoșani

Deja ai votat!