Locuri de muncă disponibile la Darabani

În această săptămână, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani, sunt disponibile pentru dărăbăneni 13 locuri de muncă.

Cele mai multe dintre slujbe se adresează persoanelor cu studii medii și sunt în domeniul construcțiilor. Mai exact, se caută un zidar, dulgher, mozaicar, zugrav, izolator hidrofug, muncitor necalificat în demolări, clădit, zidărie plăci mozaic, faianță sau sudor-autogen. Salariile oferite, în general, pentru aceste slujbe sunt între 3.000 și 3.5000 de lei.

De asemenea, se caută un instalator instalații tehnico – sanitare sau electrician în construcții, salariile oferite pentru acestea fiind de 3.500 de lei. Totodată, este un loc de muncă disponibil pentru un inginer în construcții civile, industriale și agricole, iar persoana care candidează trebuie să aibă studii superioare și o vechime între 1 și 10 ani. Salariul oferit de angajator este de 3.700 de lei.

În această săptămână sunt disponibile trei locuri de muncă în comuna Suharău. Mai exact, se caută conducător auto transport rutier de mărfuri, mecanic auto, dar și muncitor necalificat la întreținerea de drumuri, șosele, poduri, baraje. Salariile oferite pentru aceste slujbe sunt de 3.000 de lei.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!