Biciclist ucis de o maşină în Sâmbăta Patimilor (video)

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a avut parte de o moarte cumplită chiar în Sâmbăta Patimilor în timp ce se îndrepta spre cimitir pentru a curăţa două morminte. Acesta se deplasa pe bicicletă, pe drumul ce leagă localităţile Cristeşti de Oneaga, însă la un moment dat a fost lovit în plin de un Passat, cu volan pe dreapta, condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Oneaga. După impact şoferul a fugit de la faţa locului.

În urma unui apel la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă. Cadrele medicale fac eforturi pentru resuscitarea victimei, însă aceasta este în stop cardio respirator.

„A pornit la cimitir să aprindă lumânări şi să cureţe mormintele. Şi-a luat o lopăţică, lumânări şi bicicleta şi a plecat. Nici 10 minute nu avea de când a plecat. Şoferul a fugit”, a declarat concubina biciclistului.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care în doar câteva zeci de minute au reuşit să-l identifice pe şoferul fugar. Acesta a declarat că el a fost cel care a sunat la 112, însă a plecat de la faţa locului deoarece martorii la tragedie l-ar fi ameninţat. Bărbatul a mai spus că biciclistul a apărut dintr-o dată în faţa maşinii, iar el nu a mai putut evita impactul.

Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost zero.

„Un tânăr de 28 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208 în localitatea Cristești, surprinde și accidentează mortal un bărbat de 61 de ani care se deplasa pe bicicletă pe aceeași direcție de mers. În urma impactului conducătorul auto și-a continuat deplasarea fiind identificat în scurt timp de către polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!