Gabriel Tanasă, director Urban Serv – „Vom ajunge să spălăm constant toate străzile din municipiu”

Gabriel Tanasă, directorul general al Urban Serv, a anunţat că muncitorii societăţii de salubrizare vor continua programul care prevede spălarea străzilor. „Avem două utilaje funcţionale. În bugetul Urban Serv care a fost aprobat de către Consiliul Local ne-am prins încă un utilaj pentru trotuare, care ar putea fi al treilea utilaj pe care să-l folosim la spălatul căilor publice. Vom acţiona pe străzi, la solicitatea primăriei, spre confortul cetăţenilor”, a spus Gabriel Tanasă.

După ce s-a acţionat pe Pietonalul Unirii şi Parcul Eminescu, în următoarele două săptămâni, echipele Urban Serv se vor muta pe strada Pacea. „Acolo vom avea o acţiune mai extinsă pe cele două sensuri şi provocarea cea mai mare este eliberarea părţii carosabile pentru a putea spăla strada. Sper să fie încununată de succes şi să o putem extinde şi pe alte străzi”, a spus primarul.

Edilii vor include alte străzi în acest program pilot, însă aşteaptă rezultatele de pe strada Pacea. „Anul acesta ajungem şi pe Bulevardul Mihai Eminescu. În funcţie de rezultatele pe care le avem pe strada Pacea, în funcţie de răspunsul pe care-l vor avea cetăţenii mutându-şi maşinile sau orice alte eventuale probleme pe care le vom identifica, ne vom face un plan de lucru şi, cu siguranţă, vom ajunge să spălăm constant toate străzile din municipiul Botoşani”, a concluzionat Gabriel Tanasă.

Deja ai votat!