Studentă din Botoșani găsită moartă în camera de cămin

Descoperire macabră în căminul T18 din complexul Tudor Vladimirescu din Iași în Sâmbăta Mare. O studentă a fost găsită fără suflare, iar anchetatorii presupun că s-ar fi sinucis.

Tânăra era în vârstă de 23 de ani și era domiciliată în Botoșani. Până la această oră nu se știe cu exactitate cauza decesului, dar oamenii legii iau în considerare suicidul. “În jurul orei 20:00 am fost sesizați cu privire la faptul că într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu a fost găsită o tânără de 23 de ani posibil decedată. Potrivit primelor informaţii nu au fost găsite urme de violenţă fizică asupra victimei.”, au precizat reprezentanții IPJ IAŞI pentru BZI.ro.

Fata a fost găsită de către paznicul căminului, după ce părinţii au intrat în panică pentru că aceasta nu răspundea la telefon.

Trupul neînsuflețit al studentei de 23 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se va stabili cauza exactă a morții. Ieri, anchetatorii nu au exclus varianta unei crime, însă treptat se pare ca au ajuns pe pista care duce către sinucidere.

Deja ai votat!