Moarte cumplită la volan în a doua zi de Paște

Un bărbat de 67 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit după ce a fost victima unui accident rutier produs chiar de el.

Acesta se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan și circula în localitatea Santa Mare. La un moment dat, din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului și a iesit de pe carosabil. Mașina a izbit violent un stâlp de beton, pe care l-a rupt, a ricoșat într-o fântână, iar apoi s-a oprit în peretele unei anexe a unei case din zonă.

Speriați, locatarii au apelat imediat serviciul 112, bărbatul fiind inconștient, blocat între fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului au ajuns echipaje ale Ambulanței și SMURD, iar bărbatul a fost scos din mașină. Din păcate acesta era în stop cardiac, fiind constatat decesul după 45 de minute de resuscitare. “Pompierii l-au scos din mașină și au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul Serviciului Județean de Ambulanță. În ciuda eforturilor depuse, s-a constatat decesul”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Deja ai votat!