Bătrân găsit spânzurat de propriul fiu

Descoperire macabră într-un bloc din Botoşani. Un bărbat de 80 de ani şi-a pus capăt zilelor în apartamentul în care locuia împreună cu familia fiului său.

Pensionarul rămăsese miercuri după-amiază singur acasă și când ceilalți membri ai familiei s-au întors l-au găsit fără suflare. Acesta şi-a improvizat un ştreang pe care l-a legat de clanţa uşii de la baie şi şi-a pus capăt zilelor. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care nu a putut face altceva decât să constate decesul. Deşi la 80 de ani, bătrânul a avut o voinţă ieşită din comun, iar pentru a se asigura că îşi va duce planul cumplit la îndeplinire, şi-a imobilizat mâinile şi picioarele.

Familia, dar şi vecinii, erau în satre de şoc la aflarea veştii. „Familia se purta exemplar cu el, iar el ieşea din casă aproape zilnic. Se plimba cu un baston, era cam necăjit că mergea cam greoi, dar se menţinea foarte bine. Nu părea nici deprimat, nici trist. Suntem toţi şocaţi”, a spus o vecină de-a familiei.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei, care a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele decesului.

Deja ai votat!