Concursuri organizate de Liceul cu Program Sportiv, cu prilejul Zilei Europei

Liceul cu RPogram Sportiv a găzduit în ultimii ani multe manifestări dedicate Zilei Europei

În perioada 5 – 8 mai 2021, Liceul cu Program Sportiv Botoșani organizează cea de a treia ediţie a Concursului de filmulețe ”Start spre Europa – sport mișcare în izolare”. Acest concurs este realizat în cadrul proiectului „Școli Ambasador ale Parlamentului European în România”.

Filmulețele trebuie trimise pe adresa epas.lpsbt@gmail.com până pe 8 mai 2021. În filmuleț trebuie să apară persoana care îl realizează şi trebuie să includă exerciții fizice executate în casă, curte, grădină, în perioada pandemiei. Jurizarea va fi realizată de o comisie formată din reprezentanți ai Liceului cu Program Sportiv și ai elevilor. Juriul va ţine cont de corectitudinea execuției, originalitatea exercițiului şi impactul vizual asupra privitorilor.

Rezultatele concursului vor fi anunțate pe 9 Mai, pe contul de Facebook al Liceului cu Program Sportiv.

Concurs de fotografie „Hoinar prin Europa”

Aceeaşi unitate liceală organizează li concursul de fotografie ”Hoinar prin Europa”. Tema competiţiei este „Renașterea: să fii liber nu înseamnă să faci tot ce vrei ci să știi că poți să vrei” (Jean Paul Sartre). Fotografiile se trimit pe adresa de email epas.lpsbt@gmail.com până pe 8 mai 2021.

Concursul se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 11 şi 18 ani, care trebuie să trimită câte două fotografii realizate de ei. Jurizarea va fi efectuată de reprezentanți ai LPS şi un fotograf profesionist. În stabilirea câştigătorilor, juriul va ţine cont de originalitatea ideii, claritatea mesajului transmis şi impactul vizualul asupra privitorului. Rezultatele concursului vor fi anunțate pe 9 Mai, Ziua Europei, pe contul de Facebook al LPS.

Partener al celor două concursuri este Asociația pentru Protecția Consumatorilor Botoșani, care va acorda premii în publicații și materiale promoționale.

Deja ai votat!