Șoferi beți – unul a ajuns în șanț cu mașina, altul într-un cap de pod

Doi șoferi care au urcat băuți la volan au fost protagoniștii a două accidente rutiere soldate cu pagube materiale. Ambele cazuri au fost înregistrate marți, pe 4 mai a.c.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, aflați în misiune pe drumul comunal DC 37, din comuna Todireni, au observat în șanțul de pe marginea drumului un autoturism al cărui conducător auto emana halenă alcoolică. La volan era un bărbat de 47 de ani din comuna Todireni, iar la controlul cu etilotestul rezultatul a indicat o îmbibație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Maşină izbită într-un cap de pod

La scurt timp, un bărbat de 65 de ani din comuna Todireni, în timp ce conducea autoturismul pe drumul județean DJ 297 pe raza satului Cernești, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers împrejurare în care mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un cap de pod. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au procedat la testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii șoferi s-au ales cu câte un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!