APIA își prelungește programul pentru a veni în sprijinul fermierilor

Agenția de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează fermierii că personalul instituției va lucra și în zilele de sâmbătă și duminică din datele de 8 și 9 mai și respectiv 15 și 16 mai, în vederea primirii cererilor unice de plată aferente campaniei 2021.

Astfel, primăriile din județ care eliberează adeverințele necesare pentru depunerea cererilor unice de plată pot transmite aceste documente către APIA CJ Botoșani, în format electronic, în zilele mai sus menționate. De asemenea, fermierii pot trimite prin mijloace electronice, către Centrul Județean Botoșani/ centrele locale de care aparțin, documentele care se atașează la dosarul Cererii unice de plată (copie CI/BI/pașaport/certificatul de înregistrare la ONRC/certificatul de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ).

Completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro.

La fel ca în fiecare an, APIA va fi alături de fermieri până la finalul Campaniei și va acorda tot sprijinul necesar pentru încheierea cu succes a acesteia și pentru accesarea fondurilor europene și de la bugetul de stat.

Data limită de depunere a Cererilor Unice de Plată în acest an este 17 mai 2021.

Deja ai votat!