Spectacole la Teatrul Vasilache

Actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” prezintă în zilele de joi, 6 mai și vineri 7 mai, de la ora 18:00, iar sâmbătă 8 mai şi duminică 9 mai 2021, de la ora 11:00 spectacolul „Cei trei purceluşi”.  Piesa aduce în scenă o poveste îndrăgită de copii şi transpusă în scenă de regizorul Valentin Dobrescu, după o idee de Van Gool. Textul şi regia artistică sunt semnate de Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Constantin Panaite.

Din distribuţie fac parte îndrăgiţii actori:  Andrei Bordianu, Andrei Iurescu, Renata Voloşcu, Marius Rusu, Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Florin Iftode, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi.

Preţul unui bilet de intrare este 12 lei

Pupăza din tei la Studioul de teatru pentru tineret

De asemeni, sâmbătă 8 mai 2021, la ora 18:00, la Studioul de teatru pentru tineret puteți  viziona piesa „Pupăza din tei”,  după Ion Creangă.

Spectacolul este realizat de Ion Sapdaru, scenografia  este semnată de Cătălin Târziu, coregrafia îi aparţine Victoriei Bucun, coloana sonoră este asigurată de Ion Sapdaru, fragmente muzicale Constantin Lupu.

În distribuția spectacolului îi puteţi vedea pe actorii Pavel Petraşi, Adelina Cojocariu, Andreea-Elena Popovici, Renata Voloşcu, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu şi Cosmin Tanasă.

„Această piesă este o adaptare după celebrul  roman autobiografic al lui Ion Creangă „Amintiri din copilărie”. Sunt peripeţiile personajului Nică, care are un plan: să fure pupăza din tei şi s-o vândă în iarmaroc. Povestea se axează pe conflictul dintre Nică şi pupăză, povestită şi jucată cu mult umor”, transmite regizorul artistic Ion Sapdaru.

Spectacolul se adresează tinerilor, iar un bilet costă 15 lei.  Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84, dacă rata de incidență în municipiul Botoșani este  sub 1,50 ‰ de locuitori. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Deja ai votat!