„Cei Trei Purceluși” la Teatrul Vasilache (video)

În această seară, actorii Teatrului Vasilache i-au bucurat pe cei mici, dar și pe adulți, cu punerea în scenă a celebrei povestioare, „Cei Trei Purceluși”.

Povestea a fost transpusă în scenă de regizorul Valentin Dobrescu, după o idee de Van Gool. Textul și regia artistică aparțin lui Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Constantin Panaite.
Din distribuție fac parte actorii Andrei Bordianu, Andrei Iurescu, Renata Voloşcu, Marius Rusu, Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Florin Iftode, Adelina Cojocariu și Pavel Petraşi.

Spectacolul s-a desfășurat respectându-se condițiile impuse de autorități din cauza Covid-19. Așadar, celor prezenți li s-a măsurat temperatura înainte de intrarea în sală, au purtat măști pe toata durata spectacolului și au respectat distanțarea socială. De asemenea, în sala de spectacol au fost prezente 60 de persoane.

Cei care vor să vadă spectacolul, pot veni mâine, 8 mai, dar și duminică, 9 mai, de la ora 11:00 la Teatrul Vasilache pentru a viziona aventurile celor Trei Purceluși.

Prețul unui bilet este de 12 lei.

 

Deja ai votat!