Produse de igienă și alimente vor fi distribuite la Darabani

Adulții și copiii, din Darabani, cu handicap grav și accentuat, vor primi, începând de luni, 10 mai, pachete cu produse de igienă și alimente asigurate prin Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), 2018 –2021.

Beneficiarii trebuie să se prezinte la Casa de Cultură din Darabani, între orele 8:00 și 12:00, de luni până vineri. Distribuirea produselor se va face în ordinea prezentării și înregistrării cererilor, în limita stocului disponibil. Pentru a ridica produsele beneficiarii trebuie să prezinte decizia de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat (copie) și cartea de identitate (original și copie).

În cazul în care titularul nu se poate merge personal pentru ridicarea produselor, acesta poate delega o persoană care trebuie să prezinte cartea de identitate personală, dar și a titularului (original și copie), decizia de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat (copie).

Pachetele conțin cinci periuțe de dinți, pastă de dinți (300 ml), săpun lichid (500 ml), șampon pentru copii (800 ml), șampon pentru adulți (500 ml) și detergent de rufe (2,7 kg), iar cele cu produse alimentare conțin făină (5kg), mălai (4 kg), paste făinoase (2 pungi a câte 400 g), ulei (4 l), zahăr (2 kg), conserve carne de vită (5 cutii a câte 300 g), conserve carne de porc (3 cutii a câte 300 g), conserve pateu de ficat de porc (5 cutii a câte 200 g), compot de fructe (2 borcane/cutii a câte 720 ml), gem de fructe (un borcan/cutie de 360 g) și gem de fructe dietetic (un borcan/cutie de 360 g).

Deja ai votat!