Zi importantă pentru sindicaliştii „IMPACT”

Astăzi, 8 mai, Sindicatul „IMPACT” Botoșani marchează 30 de ani de activitate în slujba salariaţilor din asistenţa socială dar şi din acte domenii de activitate. Acest sindicat s-a  născut din dorința unui grup de salariați de la Leagănul de copii nr. 1 Botoșani. În prezent, sindicatul are peste 1.700 de membri în mai multe județe și din mai multe sectoare de activitate.

În 8 mai 2006 am început activitatea sindicală în conducerea sindicatului pe post de vicepreședinte, iar din 7 mai 2011 reprezint sindicatul din poziția de președinte. Nu știu dacă sunt un lider bun, dar am încercat să fiu alături de oameni, să nu-i dezamăgesc și să îi sprijin în perioadele dificile. Și un lucru foarte important este seriozitatea și păstrarea <coloanei vertebrale>! Încă mai cred în ideea de sindicalism și solidaritate, încă mai cred în dialog social și drepturile lucrătorilor,  încă mai cred că împreună putem obține respect pentru salariații din România!

Puterea unui sindicat stă în încrederea membrilor în liderul lor și în numărul de  membri!

La mulți ani tuturor celor care sunt membrii Sindicatului IMPACT Botoșani, datorită lor organizația sindicală a rezistat de 30 de ani!”, a declarat Camelia Socianu, preşedintele Sindicatului „IMPACT”.

Mulțumesc colegilor pentru activitate, implicare, efort și încredere

Potrivit Cameliei Socianu, activitatea sindicală nu se poate face fără sprijinul colegilor. „Chiar dacă nu au fost vizibilă mereu, echipa din conducerea Sindicatului <IMPACT> Botoşani a fost mereu activă și unită! Mulțumesc colegilor pentru activitate, implicare, efort și încredere! Doar împreună am reușit să obținem rezultate, să ne organizăm activitatea, să fim prezenți la acțiuni sindicale și să fim alături de membrii noștri de sindicat! Dragi colegi, vă mulțumesc că mi-ați fost alături, m-ați sprijinit și m-ați suportat! Respect și recunoștință”, a mai transmis Camelia Socianu.

Deja ai votat!