Camelia Socianu, reconfirmată în funcţia de preşedinte al Sindicatului „IMPACT”

Ieri, Sindicatul „IMPACT” a marcat 30 de ani de activitate, prilej cu care a fost aleasă şi conducerea pentru următorii cinci ani.

La Adunarea Generală au participat peste 80 de membri și invitați, reprezentanţi ai celor peste 1.700 de membri de  sindicat, angajați în 80 de instituţii de asistență socială și de administrație publică locală şi centrală.

În ultimii 10 ani, sindicatul a fost condus de Camelia Socianu. Ea nu a avut contracandidat, astfel încât a fost realeasă președinte al Sindicatului „IMPACT”. Camelia Socianu este şi prim-vicepreședinte al Federației Naționale Sindicale Pro.Asist, membră a Colegiului Consilierilor Juridici, a Corpului Profesioniștilor în lobby și advocacy, licențiată în drept și psihologie, cu Master în Studii de Muncă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative. Ea a reprezentat  membrii Sindicatului „IMPACT” în peste 4.500 de dosare, în toate instanțele naționale.

Tot ieri au fost desemnaţi şi ceilalţi membri ai echipei de conducere, respectiv Sebastian Lemni – prim-vicepreședinte, Brînduşa-Drăguţa Budeanu, Adi Cristian Gorcea şi Elena Juravle  – vicepreşedinţi, Mariana Apetrei şi Laura Schröder – secretari executivi.

Deja ai votat!