Drumul spre Lacul cu Nuferi, blocat de botoşănenii dornici de aer curat (video)

Vremea frumoasă de duminică şi opţiunile destul de reduse de a călători din cauza pandemiei, au făcut ca sute de botoşăneni să ia cu asalt zonele de agrement mai mult sau mai puţin amenajate din preajma oraşului.

Aşa s-a făcut că duminică după-amiază, drumul spre Lacul cu Nuferi, dar şi parcarea au fost pur şi simplu blocate de zeci de maşini cu care au venit botoşănenii în zonă.

Majoritatea au ieşit în zona lacului, dar mulți s-au aventurat şi pe potecile care au dus la observator şi au mers la cules flori de primăvară. Un adevărat ambuteiaj s-a creat însă pe drumul îngust care duce până în parcarea de lângă lac, ce s-a dovedit neîncăpătoare pentru toate maşinile care erau în zonă. „Mi-au trebuit cel puţin 15 minute să ies de pe acea porţiune mică de drum. A fost şi o mică tamponare în faţa noastră, dar maşina care a produs-o şi-a continuat drumul”, a spus un botoşănean.

De altfel, mai multe tamponări uşoare au şi fost raportate în zonă, mai ales în momentele în care şoferii încercau să se strecoare pe lângă maşinile parcate de o parte şi alta a drumului.

Deja ai votat!