Am trăit s-o vedem şi pe asta – Strada Pacea curăţată şi spălată de muncitorii Urban Serv

Echipele Urban Serv au acţionat astăzi, 10 mai, pe strada Pacea. Conducerea primăriei a cerut ca pe această stradă să fie făcute mai multe operaţiuni, respectiv răzuirea pământului adunat lângă bordură, curățare, măturat, spălat cu jet sub presiune și aspirat. Toate aceste activităţi fac parte din campania de igienizare a străzilor din oraș.

Echipele Urban Serv acţionează pe strada Pacea în două zile. Astăzi s-a lucrat pe sensul de mers înspre Iaşi, iar mâine, 11 mai, pe sensul de mers spre Dorohoi. În acelaşi timp, colegii de la Nova Apaserv decolmatează canalele pentru apa pluvială. Este o acţiune care nu s-a mai desfăşurat în ultimii ani şi va continua în următoarea perioadă pe mai multe străzi”, a declarat Bogdan Buhăianu, viceprimar al municipiului Botoşani.

Activitatea a fost coordonată de poliţiştii locali, care au intervenit pentru ca şoferii care obişnuiau să parcheze în zonă să-şi mute maşinile în altă parte.

Potrivit viceprimarului, rezultatele intervenţiei sunt vizibile. „Strada era foarte murdară, mult praf şi mult nămol”, a concluzionat Bogdan Buhăianu.

Ani la rând botoşănenii au solicitat ca străzile să fie spălate pentru ca municipiul să intre în rândul marilor oraşe unde această operaţiune nu reprezenta un titlu de glorie pentru edili. De cele mai multe ori s-a motivat că primăria nu-şi permite să plătească sume suplimentare la Urban Serv, pe lângă cele cuvenite pentru măturatul străzilor, respectiv colectarea şi transportul deşeurilor menajere.

Deja ai votat!