Numărul locurilor de muncă disponibile în judeţ a scăzut aproape la jumătate (lista locurilor de muncă)

Cele mai multe locuri de muncă disponibile în această săptămână sunt în domeniul construcţiilor

Numărul locurilor de muncă disponibile pentru botoșăneni în această săptămână este în scădere. Astfel, dacă la finalul lunii aprilie erau disponibile peste 800 de slujbe, în acestă săptămână, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoşani, în judeţ sunt vacante 436 de locuri de muncă. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar. Cele mai multe dintre slujbe, respectiv 423, sunt pentru persoanele cu studii medii, pentru cei cu studii superioare fiind doar 13.

Printre posturile care se adresează celor care au absolvit o formă de învăţământ superior se numără şi câteva posturi de funcţionari publici, unde salariile sunt de câteva mii de lei.

Domeniul cu cea mai mare ofertă este cel al construcţiilor, angajatorii oferind celor interesaţi 271 de locuri de muncă. Pe locul doi se clasează domeniul confecţiilor, unde sunt disponibile 82 de slujbe, alimentaţia publică, unde sunt 23 de locuri vacante şi întreţinerea autovehiculelor unde angajatorii caută 13 oameni. Alte 47 de slujbe sunt în alte domenii de activitate.

Lista locurilor de muncă

Deja ai votat!