Descoperire macabră la o stână din judeţ

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din judeţul Botoşani, a fost găsit fără suflare la o stână din judeţ. Descoperirea macabră a fost făcută la o stână din satul Corjăuţi, comuna Hilişeu Horia, chiar de către unul dintre colegii bărbatului.

Cei doi lucrau ca ciobani la o stână din marginea satului, iar cel de 58 de ani a rămas în construcţia pe care o foloseau pentru a se adăposti de intemperii şi a dormi peste noapte. La un moment dat, colegul acestuia, alarmat că bărbatul nu mai ieşea la muncă, a intrat să vadă ce se întâmplă, şi şi-a găsit colegul fără suflare. Speriat, acesta a încercat să îi acorde primul ajutor, dar a văzut că bărbatul nu reacţiona şi a apelat serviciul de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns un echipaj medical, dar şi unul de poliţie. Din păcate, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul, bărbatul fiind găsit fără suflare, întins pe patul în care dormea. Din acest motiv, cazul a fost preluat de poliţiştii ajunşi la faţa locului. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. A fost solicitată efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!