Termen limită pentru depunerea cererilor unice la APIA pentru subvenții

Fermierii din Botoșani mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a depune cererile unice pentru subvenții. Astfel, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani anunță că data de 17 mai 2021, reprezintă ultima zi de primire, fără penalități, a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2021.

Până la acest moment, la APIA Botoșani, au fost înregistrate 25.917 cereri, pentru o suprafață de 175.181,57 ha.

„Asigurăm fermierii de întregul nostru sprijin în parcurgerea cu succes a etapelor necesare și îi îndemnăm să colaboreze cu responsabilii de dosar de la nivelul Centrelor județene, respectiv ai Centrelor locale, pentru clarificarea/soluționarea eventualelor probleme pe care le întâmpină, astfel încât să reușească să depună cererea în termen și să evite aplicarea de penalități”, au transmis reprezentanții APIA Botoșani.

De asemenea, informații detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, inclusiv hărțile și listele cu UAT eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar și ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la Centrele APIA și pe site-ul Agenției: www.apia.org.ro.

Deja ai votat!