Familie regăsită după 8 ani, cu ajutorul botoșănenilor. Reacția polițiștilor – „Vă mulțumim!”

Botoșănenii s-au mobilizat din nou și au reușit să contribuie la localizarea unui bărbat despre care nu se mai știa nimic de mai bine de opt ani. În vârstă de 43 de ani, Cătălin Octavian Chelaru, din municipiul Botoșani, a plecat la muncă în străinătate prin 2006. O bună perioadă de timp, el păstrat legătura cu familia, vorbind periodic la telefon cu cei de acasă. Din anul 2013, însă, el nu a mai putut fi contactat și nici nu a mai luat legătura cu rudele.

La începutul acestei săptămâni, cei din familie au mers la poliție și l-au dat dispărut. Polițiștii l-au dat în consemn și au mediatizat cazul, făcând apel și la populație, în speranța că cineva îl va recunoaște și va putea oferi mai multe informații despre el. Informațiile au ajuns și pe rețelele de socializare, fiind distribuite de botoșăneni în multe grupuri. Așa se face că într-un final bărbatul a fost găsit.

„În cursul zilei de ieri, 12 mai a.c., în urma mediatizării cazului, bărbatul și-a contactat familia. Acesta se află în Spania și nu a fost victima vreunei infracțiuni. Vă mulțumim pentru sprijin!”, a spus Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

 

Deja ai votat!