Concurs de pescuit pentru salvatorii de vieţi

Mai mulţi angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) au participat, marţi dimineaţă, la un concurs organizat de sindicatul instituţiei.

Ediţia a şaptea a competiţiei „Cupa Ambulanţa la Pescuit Sportiv” s-a organizat pe malul unui iaz din judeţul Iaşi, la limita cu judeţul Botoşani. Pe iazul Nacu-Leahu, din comuna Deleni, judeţul Iaşi, au luat parte 19 concurenţi, angajaţi de la SJA Botoşani. „A fost o ieşire de care cu toţii aveam nevoie. A fost, poate pentru mulţi dintre noi, primul moment de relaxare după perioada extrem de solicitantă din timpul pandemiei. S-a muncit într-un ritm infernal, iar acest concurs a fost un motiv de destindere, în primul rând”, a spus Cristi Calimandriuc, liderul sindicatului Ambulanţa.

La final, cei mai norocoşi au primit şi cupe din partea organizatorilor. Astfel, locul I a fost ocupat de ambulanţierul George Stoleru, care a însumat capturi de 9,5 kilograme. Locul II a fost ocupat de Ionel Iurieţ, câştigătorul de acum doi ani şi ocupantul aceluiaşi loc secund anul trecut, care de această dată a prins 7,8 kilograme de peşte, iar ultimul loc pe podium a aparţinut lui Cristi Calimandriuc, cu un total de 5 kilograme.

Premiul pentru cea mai mare captură i-a revenit lui Marcel Caraman, cu un peşte de 3,5 kilograme.

Deja ai votat!