Hachiko de Botoşani

Reprezentanţii cabinetului veterinar Trio.Vet au descoperit un nou caz dramatic, într-una din cele mai recente deplasări în judeţ. Astfel, aceştia au ajuns în apropierea unui cimitir dintr-un sat. După ce au oprit să hrănească un câine de pe marginea drumului, au observat în cimitir un al câine, ce stătea nemişcat pe unul din morminte. „Dincolo de gardul cimitirului am văzut acest cățel ce parea bolnav. Un trecător ne a spus că ar fi fost câinele unei bătrâne ce a murit cu câteva săptămâni în urmă. Nu aveam multe speranțe că va supraviețui însă în urma tratamentului starea lui merge spre bine”, este începutul postării celor de la cabinetul veterinar.

Potrivit acestora, cîţelul care dormea pe mormântul stăpânei sale era plin de căpușe și babesioză într o fază de avansată și era însetat şi înfometat de câteva zile.

Cei de la TrioVet au în derulare mai multe proiecte şi campanii de ajutorare a animalelor fără stăpân, însă aceştia au nevoie şi de ajutorul celorlalţi iubitori de animale. „Avem ceva proiecte pe care vrem să le inițiem în viitorul apropiat și de care vă tot amintim în postările noastre. Vă rugăm ajutaţi. Strângerea noastră actuală de fonduri merge destul de greu, însă vă mulțumim din suflet celor care ați participat și vă rugăm distribuiţi, pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.
Cont RO69RZBR0000060018778836 titular Asociația We Care About Strays
sau
PayPal WCASBT@yahoo.com”, se arată în finalul postării celor de la TrioVet.

Deja ai votat!