Femeie acuzată de tentativă de omor, după un episod violent petrecut în familie

O femeie care și-a lovit un copil, după care și-a înjunghiat soțul, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru violență în familie sub forma lovirilor și a tentativei de omor. Mamă a șapte copii, M.G., în vârstă de 42 de ani, va răspunde în fața judecătorilor pentru fapta comisă. Arestată preventiv, femeia, de loc din comuna Curtești, riscă să se aleagă cu o condamnare penală. Până la pronunțarea unei sentințe definitive, ea va beneficia de prezumția de nevinovăție.

„S-a reţinut că, în după-amiaza de 18 aprilie a.c., inculpata şi-a lovit cu palma peste faţă şi cu genunchiul în spate fiul în vârstă de 4 ani, după care, în cursul nopţii de 18 spre 19 aprilie 2021, pe fondul relaţiilor conjugale tensionate, în timp ce se aflau la domiciliul comun, inculpata a aplicat soţului său, două lovituri de cuţit în zona gâtului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii.

Rudele spun că toată cearta dintre cei doi soți a început în momentul în care mama și-a lovit copilul, iar bărbatul i-ar fi reproșat acest lucru. La scurt timp, bărbatul a adormit, iar femeia l-a atacat și l-a înjunghiat. Deși cuplul era căsătorit de mai bine de 20 de ani și au împreună șapte copii, în familie au mai avut loc episoade violente. Femeia a fost internată inițial la Psihiatrie, pentru stabilirea discernământului, după care a fost arestată preventiv.

 

Deja ai votat!