Garsonieră cuprinsă de flăcări în Parcul Tineretului (video)

În urmă cu puțin timp, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o garsonieră situată la etajul 4 al unui bloc de pe strada Parcul Tineretului din municipiul Botoșani.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială cu apă și spumă, autoplatformă de lucru la înălțime, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, o ambulanță SMURD și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile dintr-o cameră a unei garsoniere, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință. 28 persoane dintre care zece copii s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Incendiul este lichidat.

Proprietarul garsonierei, în vârstă de 51 ani, a fost scos de vecini și transportat la spital pentru evaluarea stării de sănătate. O altă femeie a suferit un atac de panică, a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

 

 

Deja ai votat!