Şeful ISU Botoşani a ajuns de urgenţă la spital

Abia instalat la şefia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), colonelul Dan-Decebal Muraru va lua o pauză de la activitatea profesională. Nu una voită, însă, ci pe considerente medicale.

Asta după ce şeful ISU Botoşani a suferit un accident casnic. Colonelul ar fi alunecat pe trepte în momentul în care cobora pe o scară şi a aterizat pe călcâiul stâng, iar osul s-a fracturat. Şeful ISU a ajuns iniţial la Urgenţe, unde i s-a făcut o radiografie, fiind diagnosticat cu fractură de călcâi stâng, dar ulterior a plecat la domiciliu. A doua zi, din cauza durerilor mari la nivelul gleznei, dar şi a umflării piciorului, acesta a mers din nou la spital. Colonelul a fost internat pe secţia de ortopedie, unde urmează să fie supus şi unei operaţii de către o echipă de ortopezi, din cauza multiplelor fragmente osoase din călcâi.

Colonelul Dan-Decebal Muraru este la conducerea ISU Botoşani de doar trei luni, după ce a fost împuternici ca inspector şef, după plecarea la Constanţa a colonelului Cristian Amarandei. În vârstă de 47 de ani, noul şef al ISU va sta o perioadă „pe margine”, pentru că după internarea care va presupune şi o intervenţie chirurgicală laborioasă, va urma o perioadă de recuperare destul de anevoioasă.

Pentru moment, la conducerea inspectoratului se va afla colonelul Petru Pălimariu, şeful Centului Operaţional din cadrul ISU Botoşani. Desemnat ca adjunct al inspectorului şef este locotenent – colonel Cristian Tuduruţă.

Deja ai votat!