Promisiuni pentru reabilitarea unor săli de sport din municipiul Botoşani

Singura sală de sport reabilitată în ultimii ani a fost cea de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu"

Elevii şi cadrele didactice de la trei unităţi de învăţământ din municipiul Botoşani aşteaptă reabilitarea sălilor de sport cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii. Până la această dată, au existat, însă, doar promisiuni.

La începutul acestui an, edilii botoşăneni au fost anunţaţi că reabilitarea şi modernizarea sălii de sport a Şcolii Gimnaziale „Elena Rareş” a fost introdusă pe lista sinteză a subprogramului „Săli de sport”, derulat de Compania Naţională de Investiţii. Municipalitatea a primit o adresă din partea CNI în care se anunţă că aceste lucrări, aşteptate de câţiva ani de elevii şi cadrele didactice de la această unitate de învăţământ, vor fi derulate de către CNI, însă obiectivul va intra la reabilitare în funcţie de alocările financiare guvernamentale.

Tot prin CNI va fi reabilitată şi sala de sport a Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga”. „Am înţeles că firma care a câştigat contractul a renunţat la acesta, iar acum facem demersuri să reluăm documentaţia. La ultima întâlnire cu cei de la CNI am discutat şi despre această sală de sport”, a declarat Mircea Magdalena, administrator public.

Despre aceste lucrări se vorbeşte de câţiva ani, însă  nici la această dată nu se ştie când vor fi demarate. De câţiva ani nu poate fi folosită nici sala de sport de la Liceul „Alexandru cel Bun”, aceasta necesitând lucrări de reabilitare. În ultimii ani, singura sală de sport reabilitată prin CNI a fost cea de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Deja ai votat!