Băgat în arest, după un atac cu drujba

Un bărbat de 46 de ani din orașul Săveni, care l-a atacat pe un tânăr cu drujba, a fost reținut miercuri, pe 19 mai a.c., de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni. Acuzat de amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, suspectul urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 19 mai a.c., împreună cu alte trei persoane din orașul Săveni, ar fi pătruns fără drept în locuința unui tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate, având asupra sa o drujbă în stare de funcționare cu care îl amenința. Ulterior, conflictul a degenerat în drumul public din fața locuinței victimei, unde bărbatul de 46 de ani ar fi încercat să-l lovească cu drujba în stare de funcționare, insă nu a reușit să-i provoace victimei vreo leziune”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Atacatorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, în baza unei ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat în fața magistraților în vederea luării unei măsuri preventive.

 

Deja ai votat!