Botoșănenii vor avea un nou cinematograf

Începând din luna iulie botoșănenii vor avea un nou cinematograf. Asta după ce, în această lună, firma indiană Cine Globe s-a retras după aproape opt ani din Uvertura Mall. Noul chiriaș este operatorul HAPPYCINEMA, care anunță că vor fi cinci săli cu 440 de locuri.

,,Chiar dacă pandemia ne-a afectat puternic și am avut o scădere drastică a veniturilor, nu am renunțat niciun moment la planurile de extindere pe care le aveam și am pregătit asiduu aceste noi deschideri. Într-un moment în care la nivel mondial există cinematografe care au închis definitiv ca urmare a crizei sanitare, ne simțim bucuroși să putem relua activitatea și chiar să inaugurăm noi locații pentru spectatorii din România”, a transmis Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

Contract încheiat pentru Cine Globe

Cât despre motivul pentru care au plecat vechii chiriași, Boris Titov, directorul centrului comercial, a declarat că acestora le-a expirat contractul. „Se întâmplă de multe ori pe an, la toți chiriașii, după ce expiră contractul dacă doresc să rămână bine, dacă nu doresc să rămână vine altcineva. Să zicem că am picat de acord cu ei privind condițiile contractuale. Nu e nicio problemă”, a declarat acesta.

Boris Titov a mai spus că au preferat să facă această schimbare în această perioadă pentru a nu fi afectat publicul. „Chiar dacă nu se întâmpla să se schimbe furnizorul, oricum cinematograful era închis, pentru că nu există material. Nu cred ca ați fi vrut să veniți la un film vechi, pentru că și producătorii au stopat producția de filme din motive pandemice. Dacă n-ai ce să vinzi, nu deschizi. Aceeași situație este în toată țara. Și la Suceava și Iași. Noi am preferat să facem această schimbare în această perioadă să nu afectam publicul”, a conchis Boris Titov.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park) și Bacău (Hello Shopping Park).

 

Deja ai votat!