Jaf pus la cale cu un taximetrist. Suspectul principal a fost arestat

foto arhivă

Caz neobișnuit înregistrat în municipiul Botoșani în urmă cu mai bine de o săptămână. Un tânăr, de 26 de ani, susține că a fost luat cu forța de pe o stradă, băgat într-un taxi, lovit și prădat de bani. Scenele s-ar fi petrecut pe 12 mai a.c., pe strada Cornișa, adică la numai câțiva metri de sediul Poliției Rutiere. Atunci victima s-ar fi trezit cu un taxi lângă el, iar din mașină a coborât un individ, care a început să-l lovească.

Ulterior, el ar fi fost băgat cu forța în autoturismul respectiv, în care se afla un al doilea suspect, plimbat circa 25 de minute prin oraș, timp în care a fost lovit și prădat de cei 180 de lei pe care îi avea la el. La un moment dat, taximetrul a oprit, iar el a fost lăsat să plece.

Incident reclamat a doua zi

Ciudat este că tânărul nu a mers în acea zi la poliție pentru a reclama incidentul, ci a doua zi, pe 13 mai a.c., când a povestit doar că a fost lovit de un necunoscut. Polițiștii au început cercetările pentru loviri și alte violențe, iar când a fost audiat din nou, în calitate de victimă, botoșăneanul a relatat întregul fir al evenimentelor. Prin urmare, cercetările au fost extinse pentru noile fapte, adică tâlhărie calificată și lipsire de libertate.

În urma probatoriului administrat de polițiști, anchetatorii au reușit să-l identifice și pe principalul suspect, Constantin Aursulesei, în vârstă de 27 de ani, care a fost reținut și ulterior arestat preventiv, mandatul fiind emis miercuri, pe 19 mai a.c., de Judecătoria Botoșani. Totodată, în urma investigațiilor a fost identificat și cel de-al doilea suspect, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care în cursul zilei de astăzi a fost invitat la sediul poliției pentru audieri.

Anchetatorii l-au identificat și pe taximetristul care ar fi condus mașina, care a fost audiat în calitate de martor.

 

 

Deja ai votat!