Spectacole pentru copii şi tineri la Teatrul Vasilache

Actorii Teatrului „Vasilache” au pregătit două spectacole ce vor fi puse în scenă în acest weekend pentru cei ce doresc să le treacă pragul. Astfel, sâmbătă, 22 mai  şi duminică, 23 mai 2021, de la ora 11:00 va fi prezentată piesa „Pinocchio”, după Carlo Collodi. Adaptarea, dramatizarea şi regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu. Scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei Moraru. Din distribuție fac parte actorii Adelina Cojocariu, Pavel Petrași, Cosmin Tanasă, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Anamaria Chelaru și Andrei Iurescu

„Povestea lui Pinocchio, atât de cunoscută celor mari şi celor mici, vă invit să o priviți așa cum am văzut-o eu, care am trecut deja prin vârstele voastre.  Și veți vedea că toate peripețiile, întâmplările, încercările, mai mult sau mai puțin amuzante, de care va avea parte păpușa de lemn, pot să ni se întâmple și nouă tuturor în drumul spre a deveni ,,OAMENI””, a declarat Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani, iar preţul unui bilet este de 12 lei.

Sâmbătă, „Copiii stau în camera lor”

Tinerii sunt invitați sâmbătă, 22 mai 2021, la ora 18:00, la STUDIOUL DE TEATRU PENTRU TINERET să vizioneze spectacolul „Copiii stau în camera lor”, adaptare de Lenuş – Teodora Moraru după Natasa Tanská. Regia artistică în aparţine lui Lenuş – Teodora Moraru, scenografia lui Gelu Rîşca, iar muzica lui Toma Rîşca.

Din distribuţie fac parte: Irina Mititelu şi Denisa Dutcovschi.

„Inocența, bunăvoința și generozitatea copiilor pot cădea pradă ușor adulților care se iubesc pe ei înșiși uneori mai mult decât pe proprii copii. Inocența, bunăvoința și generozitatea copiilor devin uneori arme într-un război absurd al părinților. Copiii trebuie să rămână cuminți ca să nu deranjeze infatuarea și minciuna adulților. Profesorii sunt niște super-eroi. Puterea lor nevăzută nu este citirea gândurilor sau mutarea munților ci abilitatea de a citi semne ale vieții ascunse ale copiilor. Cu un astfel de profesor se întâlnește Miruna la o lecție de engleză. Ce va învăța în afară de verbe și cuvinte, rămâne să descoperi la spectacolul „Copiii stau în camera lor””, a precizat Lenuş – Teodora Moraru

Preţul unui bilet de intrare este 15 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia.  Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Deja ai votat!