Spectacol pe scena Teatrului „Mihai Eminescu” (video)

În această seară spectatorii botoșăneni au urmărit piesa de teatru „Îmbătați de dragoste”, pusă în scenă de actorii Teatrului „Eminescu”.

Publicul a putut urmări aspectele unei căsnicii, despre ce este mai important, zestrea sau omul sau cât de importante sunt lumile din care vin cei doi îndrăgostiți.

Regia artistică aparține lui Alexandru Vasilachi, scenografia piesei lui Mihai Pastramagiu, muzica lui Alexandru Vasilachi, asistent regie, Sorin Ciofu, iar coregrafia aparține lui Victoria Bucun. Din distribuție au făcut parte Cezar Amitroaei, Petruț Butuman, Silvia Răileanu, Sorin Ciofu, Lidia Uja și Răzvan Amitroaei.

Spectacolul s-a desfășurat respectându-se restricțiile impuse de contextul pandemiei, astfel, celor prezenți li s-a măsurat temperatura la intrare, au purtat măști pe tot parcursul piesei și au păstrat un loc liber între ei.

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” așteaptă iubitorii de artă și mâine seară, de la ora 19:00 pentru a urmări piesa „Bani din Cer”. Biletele, care costă 30 de lei, iar pentru elevi și pensionari 15 lei, se găsesc la Agenția Teatrală Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48 sau online https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani

Deja ai votat!