Adrian Enache despre tânărul Iulian Cojocaru: „Un munte de talent”

Moartea fulgerătoare a tânărului saxofonist Iulian Cojocaru a şocat şi pe mulţi dintre marii artişti ai României. Cântăreţul Adrian Enache a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, la scurt timp după ce a aflat de decesul fiului patronilor de la Popasul CUcorăni, într-un cumplit accident rutier.

„Sunt absolut consternat de când am aflat că tânărul saxofonist din județul Botoșani, Iulian Cojocaru, de 28 de ani, fiul doamnei Gabriela Cojocaru, excelentă gazdă și desăvârșit administrator al Popas Cucorani – cel mai cunoscut restaurant din zona de nord a Moldovei, și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier. Am avut bucuria uriașă să susțin, în primăvară, un show alături de fiica mea, Enache Diana și de Rares Varniote (Alb-negru), la ei acasă, la acest unic popas. Admirabilă familie!
Am avut ocazia să-l cunosc pe Iulian. Un munte de talent. Un tânăr cu un bun simț extraordinar și o dragoste imensă pentru ARTĂ. Astfel de situatii te lasă fără cuvinte. Dumnezeu să-l odihnească în Lumina Lui! Să-i fie țărână ușoară!”, a transmis artistul Adrian Enache.

Iulian Cojocaru avea un băieţel de trei ani, împreună cu soţia sa, Ilona.

Deja ai votat!