Scandal cu repetiție în Parcul Tineretului

Forțele de ordine au trebuit să intervină astăzi în Parcul Tineretului, după un scandal cu repetiție. Spiritele s-au încins prima dată sâmbătă (n.r. – 22 mai a.c.), când doi locatari ai cartierului s-au luat la harță, după care au avut un conflict direct, soldat cu violențe. Doar că astăzi dimineață, cei doi combatanți au mers la Poliția municipiului Botoșani, unde au făcut plângere unul împotriva celuilalt, acuzându-și adversarul de loviri și alte violențe.

Totul părea să se fi stins, doar că atunci când au revenit în cartier, cei doi s-au luat la harță din nou. Spiritele s-au aprins, mai ales că unul dintre combatanți părea să aibă și susținători în rândul celor care s-au adunat pentru a vedea ce se întâmplă. Așa că, în urma unui apel pe 112, la fața locului au ajuns două echipaje de poliție, iar pentru ca situația să nu degenereze într-un nou conflict violent, la scurt timp au venit în sprijin și două echipaje ale Jandarmeriei.

„Nu s-a impus aplicarea unor sancțiuni, însă celor două persoane li s-a pus în vedere să aștepte soluționarea plângerilor depuse în cursul zilei de astăzi (n.r. – 23 mai a.c.)”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

 

Deja ai votat!