Chef în plină noapte „spart” de jandarmi, în urma unui apel pe 112

Un chef organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică (n.r. 22 spre 23 mai a.c.), într-un bloc din Zona industrială a municipiului, a fost spart de jandarmi. Forțele de ordine au intervenit în urma unui apel 112, unde locatarii unui bloc de pe strada Manolești Deal erau indignați de muzica la intensitate mare și de strigătele ce se auzeau dintr-un apartament de la parterul imobilului. Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, au fost amendați cu suma totală de 2.900 de lei pentru cheful nocturn, intervenția jandarmilor provocând, de această dată, „indignarea” petrecăreților, profund nemulțumiți de vecinii neînțelegători.

„Recomandăm cetățenilor să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 în situații similare, pentru ca intervenția forțelor de ordine să se producă într-un timp cât mai scurt, iar măsurile legale adoptate să aibă efectul scontat”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

De altfel, sfârșitul de săptămână a însemnat pentru jandarmii botoșăneni intensificarea misiunilor executate atât în sistem integrat, în cooperare cu efective de poliție, cât și independent, în zone de interes operativ. Acțiunile jandarmilor au vizat preponderent faptele de tulburare a ordinii și liniștii publice, cele mai multe sancțiuni, în valoare totală de peste 12.000 de lei, fiind aplicate pentru nerespectarea legislației pe această linie.

 

Deja ai votat!