„Rapsozii Botoșanilor” au manager cu acte în regulă

Interpretul de muzică populară, Dan Doboș, a devenit manager al „Rapsozii Botoșanilor” cu drepturi depline, fiind și unicul candidat pentru șefia instituției. La proiectul de management pe care acesta l-a prezentat a obținut 9,87, iar la interviu a obținut nota 9,93.

„Am concurat pe concurs de proiecte, nu pe procedură specială, putea oricine să concureze, însă am fost singurul pentru că a realiza un proiect de management este destul de complicat. Cele patru programe au câte două proiecte care vor fi implementate pe parcursul acestor patru ani. Se va vedea munca pe parcursul acestor ani”, a declarat Dan Doboș, managerul orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”.

Printre proiectele pe care le-a propus Dan Doboș se numără organizarea şi prezentarea de spectacole folclorice, care presupune, printre altele, producerea de materiale audio noi, pe diferite suporturi, personalizate pe orchestră, soliști vocali și soliști instrumentiști.

Un alt proiect presupune dezvoltarea activității folclorice din Botoșani prin continuarea înființării Arhivei Tezaur a Orchestrei cu toate materialele produse pe parcursul celor 50 de ani de activitate artistică, prin solicitare, pe bază de cerere la instituții precum TVR București și Radio România a materialului înregistrat cu orchestra, soliști vocali și instrumentiști.

Deja ai votat!