Marcel Gheorghiţă cere redeschiderea parcurilor de joacă pentru copii (video)

În cadrul şedinţei de Consiliu Local ce are loc astăzi, consilierul Maricel Ghiorghiţă a adus în atenţia colegilor problema spaţiilor de joacă pentru copii. „Referitor la spaţiile de joacă pentru copii din incinta unităţilor de învăţământ, ştiu că este un proiect pe care şi alţii l-au propus în alte perioade. Se apropie vacanţa, haideţi să facem ceva totuşi şi pentru copii. Trece şi pandemia şi terenurile de sport rămân închise. Unde se poate, haideţi să urgentăm un pic să se poată desfăşura copiii să-şi consume energia, pentru că ei acum se joacă pe unde apucă, printre maşini, prin parcări, pe străzi”, a declarat alesul.

Acesta a adus în atenţia consilierilor subiectul intersecţiilor din municipiu unde frecvent se produc blocaje. „Mai avem niște intersecții, împreună cu colegii noștri am avut o serie de discuții online, e necesară amplasarea unor oglinzi pentru a avea vizibilitate. În aceleași intersecții ar trebui puțin degajate mașinile, deci solicităm și Poliției Locale și Poliției Rutiere să-și facă datoria, sunt suficiente accidente care se petrec”, a spus Marcel Gheorghiță.

Acesta a mai vorbit şi despre calitatea slabă a marcajelor rutiere din oraş. „Am văzut prin oraș că au început marcajele rutiere. Probabil cineva din aparatul Primăriei ar putea urmări un pic calitatea lucrărilor pentru că, de câțiva ani cetățenii ne reclamă că marcajele se duc după câteva ploi, calitatea marcajelor este foarte slabă”, a spus acesta.

Deja ai votat!