Victime aruncate pe câmp după un accident făcut aproape în comă alcoolică (video)

Patru bărbați, cu vârste între 28 și 48 de ani, au ajuns la spital, după ce au fost victimele unui grav accident rutier.

Cei patru, din localitatea Cristești, mergeau la muncă în județul Suceava. Deși șoferul era aproape de comă alcoolică, cei trei colegi s-au urcat totuși în mașina acestuia. La limita dintre cele două județe, șoferul autoturismului Dacia Logan, în vârstă de 42 de ani, a pierdut controlul volanului, la ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga. Mașina a derapat și a lovit un mal de pământ de pe marginea dreaptă a drumului, după care s-a rostogolit aproape 80 de metri pe câmp. Autoturismul cu cei patru ocupanți s-a dat de mai multe ori peste cap, aceștia fiind aruncați înainte ca mașina să planeze prin aer aproape 20 de metri, după ce a lovit un alt mal de pământ și a aterizat într-un lan de grâu.

O adevărată desfășurare de forțe de intervenție a fost la fața locului. Două ambulanțe cu medic și două cu asistent au ajuns pentru a acorda îngrijiri medicale răniților.

Primul echipaj de poliție a testat și șoferul, care le-a spus oamenilor legii că a băut o bere și nu ar vrea să sufle în etilotest. Convis, totuși, acesta a avut o alcoolemie în aerul expirat de 1,27.

Toți cei patru au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital pentru mai multe investigații.

Deja ai votat!