Activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului

Pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, mai multe școli din județ au desfășurat diverse activități. Printre acestea se află Liceul „Demostene Botez” Trușești și Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” Ionășeni, în parteneriat cu Liceul „Teoretic Grigore Antipa” Botoșani, Școala Gimnazială Nr. 1 Durnești, Parohia Durnești și D.G.A.S.P.C Botoșani și Centrul de plasament Sf.Nicolae, Trușești.

Evenimentele au fost grupate sub denumirea de  ”Copilăria – miracolul vieții pentru cei mari și cei mici”, fiind propuse, susținute și mediatizate de Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani, prin Filiala nr. 1 Grivița.

„Copiii de toate vârstele au avut de ales dintr-o paletă largă de activități menite să-i bucure de ziua lor: jocuri distractive, concursuri cu premii, dansuri și multă voie bună. Mesajul transmis de toate instituțiile implicate în acest proiect a fost acela de a încerca să le acordăm cât mai mult timp copiilor și să le insuflăm libertatea de a face binele, aducând fericire celor din jurul lor, reușind astfel șă umple de pace şi bucurie sufletele părinților! La mulți ani, copiilor de pretutindeni”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu”.

Deja ai votat!