Bărbat incendiat de nevasta nervoasă

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Botoşani, a ajuns la Urgenţe în stare gravă, după ce soţia i-a dat foc. Deşi femeia a spus că totul s-a întâmplat accidental, poliţiştii au stabilit că aceasta şi-a stropit partenerul cu benzină, iar după câteva minute l-a incendiat.

Incidentul şocant a avut loc miercuri după-amiază în gospodăria celor doi, din localitatea Rădenii Noi. Femeia era în bucătărie, unde gătea, iar la un moment dat, între ea şi soţul ei a izbucnit un scandal. La nervi, aceasta şi-a stropit soţul cu benzină, pentru a-l speria, ameninţând că îi dă foc dacă se mai apropia de ea. Iniţial acesta a părăsit încăperea, dar după un timp a revenit, iar femeia s-a apropiat de el cu un aprinzător de aragaz aprins, iar hainele bărbatului îmbibate cu lichidul inflamabil au luat foc. Speriat, acesta a stins flăcările, după care a fugit la un vecin, căruia i-a cerut ajutorul. Acesta a sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe. „Pacientul a ajuns în serviciul UPU prezentând arsuri de gradul II-III la nivelul antebraţului stâng, a spatelui şi gâtului. A fost toaletat în Urgenţă, după care direcţionat către Secţia de arşi a Spitalului Judeţean”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, femeia spunând că totul s-ar fi întâmplat accidental, când a declanşat aprinzătorul în apropierea soţului ei, pe care îl stropise în prealabil cu benzină. „Bărbatul nu a depus plângere penală. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!