Concurs multidisciplinar dedicat tinerilor din Botoșani

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, în parteneriat cu Palatul Copiilor Botoșani, vor organiza concursul ”Botoșani- Povestea Artei și a Culturii”. Concursul multidisciplinar este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 – 19 ani din județul Botoșani, iar participarea acestora este gratuită.

Cei interesați se pot înscrie în perioada 28.05 – 08.06.2021, prin completarea formularului.

Tema concursului este cunoașterea și promovarea județului Botoșani și a oamenilor de seamă care provin din județul Botoșani. Secțiunile concursului la care se pot înscrie tinerii sunt cea de muzică ușoară, muzică populară, estradă, dans modern, dans popular, pagini web, pictură și fotografie.

„Prin momentele prezentate în concurs, tinerii participanți vor cunoaște mai bine istoria locală, vor promova județul Botoșani și oamenii de seamă care provin din acest județ. Proiectul se constituie și într-o rampă de lansare a unor tineri talentați și valoroși, care pot, la rândul lor, să facă cinste județului din care provin”, au transmis reprezentanții instituției.

Cadrul general de desfășurare al concursului, precum și regulamentele specifice fiecărei secțiuni, pot fi găsite la adresa https://e-tineretbotosani.ro/concursul-multidisciplinar-pentru-tineri-botosani-povestea-artei-si-a-culturii.html.

Deja ai votat!