Tânără rănită în maşina iubitului

O tânără, în vârstă de 19 ani, a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Incidentul a avut loc ieri, 27 mai, pe DN 29 2 în afara localităţii Stăuceni. Într-o curbă la stânga, şoferul, în vârstă de 21 de ani, a pierdut controlul volanului, a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat pe cupolă. În urma impactului, fata de 19 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, a fost rănită.

În urma unui apel la 112 la faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, pompieri, descarcerare şi poliţie. Cadrele medicale i-au acordat victimei primul ajutor, după care au transportat-o la spital. „Pacienta era policontuzionată prin accident rutier. A fost supusă mai multor investigaţii de specialitate. Din fericire nu au fost evidenţiate leziuni grave şi a fost externată cu recomandări”, a declarat un medic din cadrul Spitalului Judeţean.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost zero. Pe numele acestuia a fost deschis, însă, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!