„Zăpezile de altădată” pe scena Teatrului Eminescu (video)

În această seară publicul botoșănean a putut urmărit prestația actorilor Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani în piesa „Zăpezile de altădată”.

Spectacolul a prezentat o realitate cotidiană, a singurătății în doi, despre schimbările care au loc într-o relație de iubire. Acțiunea s-a desfășurat la 11 ani de la prima întâlnire, iar între timp rutina și oboseala fizică, dar şi sufletească și-au pus amprenta în viața de cuplu a celor doi. Această situație a fost presărată cu un comic de situaţie inevitabil într-un cuplu în care efervescența vieții și a iubirii s-a stins ca un vulcan.

Piesa de teatru este regizată de Lorena-Petronela Chiribuţă, scenografia aparține lui Mihai Pastramagiu, asistent regie, Bogdan Muncaciu, iar conceptul video aparține lui Ovidiu Elvald. Din distribuție au făcut parte actorii Bogdan Muncaciu, Lorena-Petronela Chiribuță, Crenola Muncaciu și Daniela Rudei.
„Teatrul este foarte important în viața mea. Retrăiesc momente din tinerețe când eu și soțul obișnuiam să ne petrecem serile de weekend la teatru sau operă. Și acum vin la spectacole des. Este o plăcere reală pentru mine. Recomand și tinerilor să vină mai des la teatru”, a declarat o botoșăneancă care s-a aflat printre spectatori.
Pe parcursul întregului spectacol s-au respectat normele sanitare impuse de pandemia de Covid19. Astfel, spectatorii au purtat măşti şi au păstrat câte un loc liber între ei.

Deja ai votat!