150 de copii şi tineri au salubrizat pădurea Ipoteşti

Sâmbătă, 29 mai, aproximativ 150 de elevi și voluntari botoşăneni au demonstrat că le pasă de mediul înconjurător. Aceştia au strâns deşeuri din pădurea Ipoteşti. Activitatea a fost organizată de Asociația „Scut botoșănean”, filialele Botoșani și Dorohoi, în colaborare cu Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Ipotești și Corul „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”.

Potrivit organizatorilor, elevii și voluntarii au colectat deşeuri, s-au bucurat de soare și de vremea frumoasă, au luat masa în natură, au râs și au avut parte de o zi plină de voie bună.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că a rânduit să ducem la bun sfârșit încă o acțiune la care au luat parte tineri cu adevărat frumoși și voluntari inimoși! Mizeria strânsă în urma acțiunii a fost mai puțină decât ne-am fi așteptat, dar mult prea multă pentru o zonă cu profunde semnificații istorice și culturale.

Le mulțumim tuturor copiilor și voluntarilor care au participat la acțiune! Îi mulțumim doamnei profesoare Medeea Chisăliță pentru mobilizarea și coordonarea elevilor Școlii Gimnaziale <Mihai Eminescu>, Ipotești! Fapte bune pentru Botoșani!”, a transmis Bogdan Cărăuşu, preşedintele Asociaţiei „Scut Botoşănean”.

Deja ai votat!